Over ons

Ontruimingsbedrijf Walther Woningontruiming
EEN KNETTERGOED ONTRUIMINGSBEDRIJF

Wie we zijn

Wij zijn Koos & Steffy, al ruim 10 jaar trotse eigenaren van Walther Woningontruiming in Zoetermeer. In de afgelopen jaren zijn we uitgegroeid van een lokale woningontruimer tot een allround woningontruimingsbedrijf. We werken uitsluitend met maatwerkoffertes om je de beste service te kunnen bieden, bieden inboedel aan bij de milieustraat of kringloopcentra en gaan voor 100% ontruiming met zorg.

Sander van V. ★★★★★ Ik heb onlangs Walther Woningontruiming ingeschakeld voor het ontruimen van de woning van een goede vriend. Ik ben verrast door de goede, snelle en heldere communicatie en binnen no time was de woning leeg. Keurig schoon opgeleverd en zeer vriendelijke medewerkers.Ik zou ze bij iedereen aanraden!Ronald H. ★★★★★ Zeer professioneel, goede prijs, nette mensen. Komen afspraken prima na en werken snel, netjes en met respect.Monique van der P. ★★★★★ Huis ontruiming van een overvol huis.Ze hebben het heel erg goed gedaan. Heel erg tevreden met het resultaatNatascha V. ★★★★★ Koos en Steffy reageren snel en communiceren duidelijk en transparant. Een afspraak voor een bezichtiging was zo ingepland en de ontruiming verliep vlekkeloos. Het appartement was zo netjes ontruimd dat we er niks meer aan hoefden te doen voor de oplevering. Alles werd door Koos en zijn collega uit handen genomen. We zijn totaal ontzorgd. Heel erg bedankt! 🙏Pan (. ★★★★★ Snel, vriendelijk, begripvol, en niet duur. Het huis van mijn overleden moeder verkeerde in zeer slechte staat, maar was dankzij Walther Woningontruiming in een mum van tijd leeg.Arjen S. ★★★★★ Clearance of premisses. Professioneel bedrijf, goede communicatie, fijne sfeer en goed werk.Bob van der H. ★★★★★ Onlangs een op de 5e etage gelegen woning laten ontruimen door Walther woningontruiming. Door onze een buurman was het bedrijf aanbevolen en we hebben daar geen moment spijt van gehad. Vanaf het eerste contact verliep alles soepel. Het was een flinke klus, maar geheel volgens afspraak werd de woning op zeer professionele wijze (met hulp van verhuislift) leeggemaakt en schoon opgeleverd. De eindinspectie door de verhuurder verliep dan ook zonder problemen.Prima prijs, goede communicatie, grote inzet en nakomen van alle afspraken. Geen verrassingen achteraf, een aanrader!Jeffrey B. ★★★★★ Beste mensen, zit u in de put en weet u uit wanhoop geen raad meer ? depressief doordat uw huis zwaar vervuild of vol staat met rommel. Geen nood neem contact op met het zeer professionele discrete ontruimingsbedrijf walther, daar kunt u direct een offerte opmaken in welke situatie u ook zit.Zij nemen uw last van uw schouders, dat is bij mij ook gebeurt! Discretie ten top zeer professionele mensen met een hart van goud!Koos dikke broederlijke knuffel van mij jullie zijn allemaal heroes!Succes verder met jullie onderneming en zal jullie ten zeerste aanbevelen aan familie en vriendenTineke R. ★★★★★ Een heel prettig bedrijf! Ze hebben zeer vakkundig en snel de woning ontruimd en schoon opgeleverd tegen een nette prijs. Betrouwbaar en prima in communicatie. Echt een aanbeveling waard.Jan J. ★★★★★ Fijn bedrijf, snelle communicatie en duidelijke afspraken die ze volledig zijn nagekomen. Keurig op tijd en de woning/kelderbox geheel ontruimd en alles spik en span opgeleverd. Gewoon top! zeker aan te bevelen.js_loader

Den Haag

Zoetermeer

Delft

Groot-Rotterdam

WALTHER WONINGONTRUIMING

Wat we doen

Woningen

Het ontruimen van (verwaarloosde) woningen is een van de specialiteiten van ons ontruimingsbedrijf

Zorgkamers

Schakel ons ontruimingsbedrijf in als een zorgkamer snel moet worden ontruimd

Een tweede leven

De inboedel die nog een mooi tweede leven verdient, bieden we aan bij kringloopcentra

WALTHER WONINGONTRUIMING

Voor wie we het doen

Walther Woningontruiming is een ontruimingsbedrijf dat zeven dagen per week voor je klaarstaat om je volledig te ontzorgen. De ontruiming wordt op een professionele, respectvolle en efficiënte manier uitgevoerd door onze ontruimingsspecialisten.

Voordat we starten met het ontruimen van de woning, brengen we samen met jou de ruimtes in kaart die ontruimd moeten worden en stellen we een offerte op. De inboedel die niet meer gebruikt wordt, bieden we aan bij kringloopcentra en de milieustraat. Zo werken we niet alleen snel en efficiënt, maar ook met zorg voor het milieu.

De meeste zorginstellingen hebben de regel dat een kamer binnen 72 uur moet worden leeggeruimd en opgeleverd. Dat is dan ook de reden dat je ons zeven dagen per week kunt bereiken voor een spoedontruiming in een verpleeghuis, verzorgingshuis of zorgkamer.

Ontruimingsbedrijf Walther Woningontruiming
0
Woningen ontruimd
0 %
Servicegericht
0
Beoordeling
0
Jaar ervaring