Over ons

Ontruimingsbedrijf Walther Woningontruiming
EEN KNETTERGOED ONTRUIMINGSBEDRIJF

Wie we zijn

Wij zijn Koos & Steffy, al ruim 10 jaar trotse eigenaren van Walther Woningontruiming in Zoetermeer. In de afgelopen jaren zijn we uitgegroeid van een lokale woningontruimer tot een allround woningontruimingsbedrijf. We werken uitsluitend met maatwerkoffertes om je de beste service te kunnen bieden, bieden inboedel aan bij de milieustraat of kringloopcentra en gaan voor 100% ontruiming met zorg.

5.0
Gebaseerd op 113 beoordelingen
Eef Z
19:38 07 Jan 23
Werkt uiterst correct, snel en geheel volgens afspraak. Zeer tevreden over dit bedrijf.
Jos K.
12:52 07 Jan 23
Ontruiming, schoonmaak en herstelwerkzaamheden van de flat dik in orde en dit alles voor een redelijke prijs.Komt alle afspraken op tijd na.Zeker aan te bevelen !
Marianne en E.
14:38 02 Jan 23
Werken snel, netjes, klantvriendelijk en no-nonsense of extra kosten! Je weet na de offerte meteen waar je aan toe bent en ze kunnen razendsnel een afspraak inplannen. Met het uit handen geven van het ontruimen van ons ouderlijk huis is er een last van onze schouders gevallen. We hoeven nu alleen nog maar de eindinspectie te laten doen met de verhuurder en de sleutels in te leveren. Alles in perfecte staat opgeleverd. Dank voor jullie SUPER service!
J B
15:19 01 Dec 22
Onlangs heeft Walther Ontruiming de woning van mijn broer in Rotterdam volledig ontruimd. Ik heb het bedrijf gevonden op internet en bij het lezen van de recensies wist ik meteen, met dit bedrijf ga ik in zee. Werkelijk een schot in de roos!! Een vriendelijk voorgesprek gehad met meneer, offerte opgemaakt, en werkzaamheden besproken. Op de dag van de ontruiming kreeg ik, omdat ik niet bij eindinspectie kon zijn, forto,s van het eindresultaat toegestuurd. Mocht ik ooit in de toekomst een ontruimer nodig hebben, dan weet ik bij wie ik moet zijn. Ik kan iedereen dit bedrijf aanraden. Top
Sandra A.
15:00 04 Nov 22
Zeer goede communicatie en een hele fijne samenwerking. Goed betrouwbaar en fijne werkers. Zal zeker aanbevelen.
Sarina M.
16:47 17 Oct 22
Ontruiming van onze zolder op een prettige, snelle en nette manier verlopen. Vriendelijke en behulpzame mensen.Ook het contact vooraf naar volle tevredenheid.Kortom , wij zijn heel blij met de geleverde werkzaamheden. TOP
C M.
12:49 07 Sep 22
Goed en duidelijk contact, alles verliep strak volgens planning. Alles is leeg, fris en schoon. Aanrader als het ontruimen en reinigen goed moet gebeuren zonder dat je ernaast moet staan. Bedankt en wellicht tot volgende keer!
Arjen V.
17:06 11 Aug 22
Wij moesten het huis van m'n vader, die verhuist is naar een zorginstelling woningbouwgereed opleveren. Koos heeft dit perfect voor ons geregeld. 's Morgens om 8:00 de sleutel afgegeven om 13:00 belde Koos dat het huis klaar was. Het huis was keurig leeg inc alle tapijt, gaatjes dicht gemaakt en kroonsteentjes ed. Vervolgens was de boel volledig gestofzuigd. Klaar om aan de woningbouw over te dragen. Koos is een aardige hardwerkende professional die ik graag aanbeveel. Nogmaals bedankt!
W.J. F
11:03 21 Jun 22
De woning van onze moeder moest leeg. Hiervoor Walther woningontruiming benaderd. Afspraak voor offerte was snel gemaakt, top! En ook de definitieve afspraak liet niet lang op zich wachten, goede communicatie en mogelijkheden.Woning (inclusief vloerbedekking/laminaat) en zolder ontruiming. Wat door ons was aangegeven/klaar gezet.Complimenten voor Walther Woningontruiming.Super goed werk afgeleverd en snel! Klasse!Bedankt Koos en Steffy we waren blij met jullie goede diensten.Is zeker aan te bevelen!!Misschien tot ziens. Mvg Jan en Willy
Mélanie O
21:10 20 May 22
Woning binnen korte tijd geheel ontruimd, netjes werk geleverd. Alles in overleg, ontzettend fijn en snel geholpen!
Bianca V.
10:55 08 May 22
Op zeer kort termijn was Walther Woningontruiming bereid om mijn moeders huis keurig en schoon te ontruimen. En dat terwijl hij eigenlijk een verjaardagsfeestje had! Voor mij was dit echt ontzorgen! Hartelijk dank nogmaals en groet, Bianca
Petra M.
12:20 19 Apr 22
Fantastisch bedrijf. Het heeft ons enorm ontzorgt.Alles helemaal netjes opgeleverd. Zo dankbaar voor.
Erik J.
18:25 11 Feb 22
Koos heeft in 2 dagen tijd een volle eengezinswoning ontruimd. Na het overlijden van mijn schoonvader moest het huis ontruimd worden en volgens de eisen van Vestia klaar worden gemaakt voor oplevering. Niet alleen ging er bergen meubels, inventaris en tuininrichting uit. Ook moest laminaat met daaronder vastgeplakte tapijt eruit. De trappen waren met lijm bekleed.Totale ontzorging is wat je bij Walther krijgt. Koos is aanspraakpunt. Communicatie is zeer makkelijk en prettig. Afspraken worden nagekomen. Juist in een vervelende tijd, natuurlijk heel fijn dat je daar bijna geen omkijken naar hebt!
Jos B.
15:57 31 Jan 22
Dit bedrijf doet wat ze zeggen en meer, klantvriendelijk, netjes en denken mee. Alles perfect geregeld, zou er zo weer zaken mee doen. Echt een aanrader.
Marlies van W.
17:05 06 Dec 21
Walter Woningontruiming heeft de ontruiming van het appartement van mijn moeder uitgevoerd. Ik heb de communicatie vooraf, de uitvoering en de afwikkeling van zaken als zeer positief ervaren. Alles was heel snel geregeld en keurig netjes opgeleverd. Zeer sympathieke medewerkers verder. Ik kan Walter Woningontruiming zeker aanbevelen.
Ingrid De W.
08:16 25 Nov 21
Goed bedrijf. Hebben de kamer van mijn moeder keurig en met respect ontruimd en mooi schoon achtergelaten voor een zeer schappelijke prijs.
js_loader

Den Haag

Zoetermeer

Delft

Groot-Rotterdam

WALTHER WONINGONTRUIMING

Wat we doen

Woningen

Het ontruimen van (verwaarloosde) woningen is een van de specialiteiten van ons ontruimingsbedrijf

Zorgkamers

Schakel ons ontruimingsbedrijf in als een zorgkamer snel moet worden ontruimd

Een tweede leven

De inboedel die nog een mooi tweede leven verdient, bieden we aan bij kringloopcentra

WALTHER WONINGONTRUIMING

Voor wie we het doen

Walther Woningontruiming is een ontruimingsbedrijf dat zeven dagen per week voor je klaarstaat om je volledig te ontzorgen. De ontruiming wordt op een professionele, respectvolle en efficiënte manier uitgevoerd door onze ontruimingsspecialisten.

Voordat we starten met het ontruimen van de woning, brengen we samen met jou de ruimtes in kaart die ontruimd moeten worden en stellen we een offerte op. De inboedel die niet meer gebruikt wordt, bieden we aan bij kringloopcentra en de milieustraat. Zo werken we niet alleen snel en efficiënt, maar ook met zorg voor het milieu.

De meeste zorginstellingen hebben de regel dat een kamer binnen 72 uur moet worden leeggeruimd en opgeleverd. Dat is dan ook de reden dat je ons zeven dagen per week kunt bereiken voor een spoedontruiming in een verpleeghuis, verzorgingshuis of zorgkamer.

Ontruimingsbedrijf Walther Woningontruiming
0
Woningen ontruimd
0 %
Servicegericht
0
Beoordeling
0
Jaar ervaring