Vervuild huis schoonmaken

HULP BIJ VERVUILD HUIS

Vervuild huis laten schoonmaken?

Als professionele ontruimingsservice begrijpen wij hoe overweldigend een vervuild huis kan zijn. In overleg bespreken we welke zaken moeten worden aangepakt. Dit doen we uiteraard discreet en met respect.

Wanneer alles is opgeruimd beginnen we met het schoonmaken van de woning, hierbij bieden we ook aanvullende diensten aan.
Dit zijn onder andere:

– Grofvuildienst
– Trap-en vloerbekleding verwijdering
– Herstelwerkzaamheden
– Behang afstomen

Schoonmaak met zorg

Onze specialisten gaan de vervuilde woning schoonmaken met zorg voor huis en inboedel.

Servicegericht

Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar voor het schoonmaken van vervuilde woningen.

Vervuilde woning
jaar ervaring
0
Vervuilde woning
Vervuilde woning schoonmaken kosten
STERK VERVUILD HUIS SCHOONMAKEN

Hoe we dat doen

Kies je voor Walther Woningontruiming, dan kies je voor volledige ontzorging van A-Z. Wij gaan niet weg voordat alles tot in de puntjes geregeld is, we maken het huis schoon volledig naar jouw wens. Meubels die nog gebruikt kunnen worden kan je houden of door ons naar de kringloop laten brengen. De rest brengen we volgens de richtlijnen naar de milieustraat, omdat we ook het milieu een warm hart toedragen.

Vervuilde woning schoonmaken kosten

01.

Bel of mail ons voor een gratis prijsopgave. Het enige dat we van je nodig hebben, is een foto van de woning via de mail of WhatsApp.

02.

Op locatie brengen we in kaart wat er precies ontruimd moet worden en maken we een offerte. Dit kan vaak al vanaf 250 euro.

03.

We plannen een datum in waarop de ontruiming plaats zal vinden, uiteraard in overeenstemming met jou.

04.

De dag van de ontruiming is aangebroken. De vervuilde woning schoonmaken gebeurt vaak binnen 1 dag.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Wil je met spoed een vervuild huis laten schoonmaken waarbij je volledig ontzorgd wordt door een ontruimingsbedrijf? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Deze kunnen we opmaken door even bij je langs te komen, maar ook aan de hand van een video die je ons toestuurt.

LEESVOER
Huisontruiming; snel en discreet

Huisontruiming, snel en discreet

De voordelen van een huisontruiming Een huisontruiming kan niet alleen snel en discreet gebeuren, maar heeft nog diverse andere voordelen. Wanneer er een woningontruiming moet

Lees verder »