Tarieven

WONINGONTRUIMING KOSTEN

Wat kost dat?

Voordat je besluit om je woning te laten ontruimen door Walther Woningontruiming, is er één belangrijke vraag die waarschijnlijk bij je opkomt: wat zijn de kosten van woningontruiming? We hebben de starttarieven alvast voor je op een rijtje gezet, maar bedenk goed: elke ontruiming is anders, afhankelijk van de grootte, bereikbaarheid en staat van de woning. Daarom komen we altijd nog even bij je langs voor een offerte op maat.

Woningontruiming

al vanaf
250
  • 7 dagen per week beschikbaar
  • Discreet en respectvol
  • Prijsopgave vooraf
VANAFPRIJS

Zorgkamerontruiming

al vanaf
150
  • Binnen 72 uur ontruimd
  • Disreet en respectvol
  • Zorgkamers, verzorgings- en verpleeghuizen
VANAFPRIJS
5.0
Gebaseerd op 119 beoordelingen
Erik S.
17:31 22 Mar 23
Grote klasse!Walther woningontruiming ingeschakeld omdat mijn moeder naar een zorginstelling is verhuisd.Prima service, snelle offerte en geen extra kosten achteraf.Aangegeven wat er volgens de inspectie moest gebeuren en dit is keurig afgehandeld.Snelle reacties via whats-app en alles rondom de ontruimng werd uit handen genomen.Ik zou dit bedrijf absoluut aanraden: werkelijk helemaal niets negatiefs over te zeggen.Bedankt!
Duman079
10:02 19 Mar 23
Echt een toppers! Ik kan ze aanbevelen.
Jan M.
18:37 16 Mar 23
Na de offerte aanvraag via de website werden we snel gebeld voor een afspraak. Een afspraak op zaterdag was geen probleem en werd direct ingepland. Tijdens het in kaart brengen van de werkzaamheden door Walter Woningontruiming in de woning werd er duidelijk uitgelegd wat je van hun kunt verwachten. De offerte werd direct gemaakt en is volledig. De genoemde prijs is zeker reëel. De woning is netjes leeg en schoon gemaakt. Ook de gaatjes in de muur werden dicht gemaakt. De oplevering aan de woningbouw verliep hierdoor zeer soepel. We kunnen Walter Woningontruiming van harte aanbevelen.
Nick “Dantinio” A.
11:39 08 Mar 23
.Alles is goed verlopen. Alles is totaal uit handen genomen door walther. Echt een aanrader.
Eef Z
19:38 07 Jan 23
Werkt uiterst correct, snel en geheel volgens afspraak. Zeer tevreden over dit bedrijf.
Jos K.
12:52 07 Jan 23
Ontruiming, schoonmaak en herstelwerkzaamheden van de flat dik in orde en dit alles voor een redelijke prijs.Komt alle afspraken op tijd na.Zeker aan te bevelen !
Marianne en E.
14:38 02 Jan 23
Werken snel, netjes, klantvriendelijk en no-nonsense of extra kosten! Je weet na de offerte meteen waar je aan toe bent en ze kunnen razendsnel een afspraak inplannen. Met het uit handen geven van het ontruimen van ons ouderlijk huis is er een last van onze schouders gevallen. We hoeven nu alleen nog maar de eindinspectie te laten doen met de verhuurder en de sleutels in te leveren. Alles in perfecte staat opgeleverd. Dank voor jullie SUPER service!
J B
15:19 01 Dec 22
Onlangs heeft Walther Ontruiming de woning van mijn broer in Rotterdam volledig ontruimd. Ik heb het bedrijf gevonden op internet en bij het lezen van de recensies wist ik meteen, met dit bedrijf ga ik in zee. Werkelijk een schot in de roos!! Een vriendelijk voorgesprek gehad met meneer, offerte opgemaakt, en werkzaamheden besproken. Op de dag van de ontruiming kreeg ik, omdat ik niet bij eindinspectie kon zijn, forto,s van het eindresultaat toegestuurd. Mocht ik ooit in de toekomst een ontruimer nodig hebben, dan weet ik bij wie ik moet zijn. Ik kan iedereen dit bedrijf aanraden. Top
Sandra A.
15:00 04 Nov 22
Zeer goede communicatie en een hele fijne samenwerking. Goed betrouwbaar en fijne werkers. Zal zeker aanbevelen.
Sarina M.
16:47 17 Oct 22
Ontruiming van onze zolder op een prettige, snelle en nette manier verlopen. Vriendelijke en behulpzame mensen.Ook het contact vooraf naar volle tevredenheid.Kortom , wij zijn heel blij met de geleverde werkzaamheden. TOP
C M.
12:49 07 Sep 22
Goed en duidelijk contact, alles verliep strak volgens planning. Alles is leeg, fris en schoon. Aanrader als het ontruimen en reinigen goed moet gebeuren zonder dat je ernaast moet staan. Bedankt en wellicht tot volgende keer!
Arjen V.
17:06 11 Aug 22
Wij moesten het huis van m'n vader, die verhuist is naar een zorginstelling woningbouwgereed opleveren. Koos heeft dit perfect voor ons geregeld. 's Morgens om 8:00 de sleutel afgegeven om 13:00 belde Koos dat het huis klaar was. Het huis was keurig leeg inc alle tapijt, gaatjes dicht gemaakt en kroonsteentjes ed. Vervolgens was de boel volledig gestofzuigd. Klaar om aan de woningbouw over te dragen. Koos is een aardige hardwerkende professional die ik graag aanbeveel. Nogmaals bedankt!
W.J. F
11:03 21 Jun 22
De woning van onze moeder moest leeg. Hiervoor Walther woningontruiming benaderd. Afspraak voor offerte was snel gemaakt, top! En ook de definitieve afspraak liet niet lang op zich wachten, goede communicatie en mogelijkheden.Woning (inclusief vloerbedekking/laminaat) en zolder ontruiming. Wat door ons was aangegeven/klaar gezet.Complimenten voor Walther Woningontruiming.Super goed werk afgeleverd en snel! Klasse!Bedankt Koos en Steffy we waren blij met jullie goede diensten.Is zeker aan te bevelen!!Misschien tot ziens. Mvg Jan en Willy
Mélanie O
21:10 20 May 22
Woning binnen korte tijd geheel ontruimd, netjes werk geleverd. Alles in overleg, ontzettend fijn en snel geholpen!
Bianca V.
10:55 08 May 22
Op zeer kort termijn was Walther Woningontruiming bereid om mijn moeders huis keurig en schoon te ontruimen. En dat terwijl hij eigenlijk een verjaardagsfeestje had! Voor mij was dit echt ontzorgen! Hartelijk dank nogmaals en groet, Bianca
Petra M.
12:20 19 Apr 22
Fantastisch bedrijf. Het heeft ons enorm ontzorgt.Alles helemaal netjes opgeleverd. Zo dankbaar voor.
Erik J.
18:25 11 Feb 22
Koos heeft in 2 dagen tijd een volle eengezinswoning ontruimd. Na het overlijden van mijn schoonvader moest het huis ontruimd worden en volgens de eisen van Vestia klaar worden gemaakt voor oplevering. Niet alleen ging er bergen meubels, inventaris en tuininrichting uit. Ook moest laminaat met daaronder vastgeplakte tapijt eruit. De trappen waren met lijm bekleed.Totale ontzorging is wat je bij Walther krijgt. Koos is aanspraakpunt. Communicatie is zeer makkelijk en prettig. Afspraken worden nagekomen. Juist in een vervelende tijd, natuurlijk heel fijn dat je daar bijna geen omkijken naar hebt!
js_loader

Offerte op maat

Wil je een woning laten ontruimen en ben je benieuwd naar de exacte kosten van woningontruiming? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

JOUW ZORG, ONS SPECIALISME

Woningontruiming zoals het hoort

Maatwerk

Iedere woning is anders en de kosten van woningontruiming zijn dus voor elke woning verschillend. Daarom maken wij altijd een offerte op maat.

Servicegericht

Vanaf de start is het ons doel om jou zoveel mogelijk te ontzorgen. Onze ontruimingsspecialist gaat met zorg, respect en efficiëntie te werk.

Afspraak is afspraak

De woning wordt opgeleverd zoals vooraf overeengekomen is. We werken met een vaste prijs en je voorkomt daarmee dus nare verrassingen achteraf.

Woningontruiming kosten Zoetermeer
FAQ

Veelgestelde vragen

We hebben de veelgestelde vragen alvast voor je op een rijtje gezet. Zit jouw vraag er niet tussen? Neem dan even contact met ons op.

Het is noodzakelijk dat je eerst een voorinspectie door de verhuurder laat doen en gebreken en/of eisen op papier laat zetten. Zo weet je precies aan welke voorwaarden jij als huurder moet voldoen om een woning zonder problemen en kosten op te kunnen leveren. Bij koopwoningen is dit niet van toepassing.

Een offerte duurt max 30 minuten. De daadwerkelijke woningontruiming hangt van de hoeveelheid af. Wij streven er naar een ontruiming binnen 1-2 dagen af te hebben.

Ja, wij zijn volledig verzekerd. Mocht er schade ontstaan door ons toedoen tijdens de woningontruimingen dan kun je die op ons verhalen.

Ja, wij ontruiming ook alleen zolders, schuren of garages.

Ja, dat is zelfs onze specialiteit.

De oppervlakte van de woning: Walther Woningontruiming rekent geen uurtarief, maar een vaste prijs per m2.

De toegankelijkheid van de woning: Kunnen wij de vrachtwagen voor de deur kwijt? Is het een portiekwoning met of zonder lift? Moet er een verhuislift aan te pas komen?

Hoeveel grofvuil en niet-verkoopbare meubelen moeten er worden afgevoerd? : Walther Woningontruiming voert het afval bedrijfsmatig af. Hierdoor wordt alles vernietigd en komen gegevens niet op straat terecht. De hoeveelheid afval wordt per kilo berekend. Hiervoor maken wij een inschatting.

Moet de vloerbedekking worden verwijderd en ligt deze vast of los?: Het prijsverschil is groot, ligt het tapijt los of is dit geplakt? Gaat het om vloerbedekking of laminaat? Houd er rekening mee dat laminaat vanwege het gewicht redelijk duur is wanneer je dit bij de milieustraat aanlevert.

Hoeveel inboedel van waarde is er aanwezig?: Walther Woningontruiming brengt kosten in mindering wanneer er waardevolle inboedel aanwezig is die bij ons wordt ingeleverd.