Zorgkamerontruiming

SPOEDONTRUIMING ZORGKAMER

Daar wil je nu echt niet over nadenken.

Als je dit leest, ga je vast door een moeilijke periode. Je vader, moeder of naaste is net overleden, krijg je vanuit de zorginstelling het bericht dat je de zorgkamer binnen 72 uur moet leegruimen. Iets waar je nu helemaal niet over na wil denken. Je hebt tijd nodig om te rouwen, maar die krijg je nu niet echt. Walther Woningontruiming is gespecialiseerd in de spoedontruiming van deze zorgkamers.

Ontruiming met zorg

Onze ontruimingsspecialisten gaan tijdens de spoedontruiming met zorg voor de woning en inboedel.

Servicegericht

Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar voor spoedontruimingen van zorgkamers.

spoedontruiming zorgkamers
0
jaar ervaring
Vervuilde woning schoonmaken kosten
ZORGKAMERONTRUIMING

Hoe we dat doen

Kies je voor Walther Woningontruiming, dan kies je voor volledige ontzorging van A-Z. Wij gaan niet weg voordat alles tot in de puntjes geregeld is, we leveren de kamer op naar de wensen van de zorginstelling. Meubels die een tweede leven verdienen, bieden we met liefde aan bij kringloopcentra. De rest brengen we volgens de richtlijnen naar de milieustraat, omdat we ook het milieu een warm hart toedragen.

01.

Bel of mail ons even voor een gratis prijsopgave. Het enige dat we van je nodig hebben, is een foto van de zorgkamer via de mail of WhatsApp.

02.

Op locatie brengen we in kaart wat er precies ontruimd moet worden en maken we een offerte.

03.

We plannen een datum in waarop de spoedontruiming plaats zal vinden, uiteraard in overeenstemming met jou.

04.

De dag van de ontruiming is aangebroken. Het ontruimen van een zorgkamer duurt gemiddeld twee uur.

LEESVOER
Huisontruiming; snel en discreet

Huisontruiming, snel en discreet

De voordelen van een huisontruiming Een huisontruiming kan niet alleen snel en discreet gebeuren, maar heeft nog diverse andere voordelen. Wanneer er een woningontruiming moet

Lees verder »
VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Wil je met spoed een zorgkamer leeg laten ruimen waarbij je volledig ontzorgd wordt door het ontruimingsbedrijf? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Deze kunnen we opmaken door even bij je langs te komen, maar ook aan de hand van een video die je ons toestuurt.