Woningontruiming Den Haag

Woningontruiming Den Haag Locatie
Vervuilde woning schoonmaken kosten
Jouw zorg, ons specialisme

Woningontruiming in Den Haag nodig?

Wanneer je een woningontruiming in Den Haag nodig hebt, is het belangrijk om te kiezen voor een bedrijf dat met je meedenkt. Een woningontruiming kan nodig zijn bij het overlijden van een dierbare, of wanneer je zelf gaat verhuizen en de oude woning leeg moet worden opgeleverd. In beide gevallen kan het een emotionele en stressvolle tijd zijn, waarin je liever niet bezig bent met het ontruimen van de woning. Walther Woningontruiming is een professioneel bedrijf dat gespecialiseerd is in woningontruimingen in Den Haag. Bij ons kun je zeker zijn van een snelle, zorgvuldige en efficiënte ontruiming. Wij gaan met respect te werk en laten jouw woning of kamer zorgvuldig achter naar jouw wens.

Snel, Secuur & Voordelig

Waarom kiezen voor Walther Woningontruiming Den Haag?

We beginnen altijd met een vrijblijvende offerte, zodat je precies weet waar je aan toe bent voordat we aan de slag gaan. Onze ontruimingsspecialist staat direct voor je klaar en kan binnen 1-2 dagen de volledige woning ontruimen, afhankelijk van de hoeveelheid werk.

We begrijpen dat een woningontruiming een emotionele en vaak moeilijke periode kan zijn. Daarom leveren we altijd maatwerk om je volledig te kunnen ontzorgen. Onze ervaren ontruimingsspecialisten gaan bovendien met zorg en respect te werk, zodat je spullen en woning in goede handen zijn.

Walther Woningontruiming is 7 dagen per week bereikbaar en daarom ook ideaal als jij snel een woningontruiming in Den Haag nodig hebt.

Offerte aanvragen

Al vanaf € 250 euro

Kies je voor Walther Woningontruiming, dan kom je achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan. En beschik je over een waardevolle inboedel? Dan brengen we die waarde in mindering op de offerte. Binnen een korte periode ontruimen we jouw woning of kamer op een professionele, efficiënte en respectvolle wijze. 

ONTZORGING VAN KOP TOT STAART

Aanvullende diensten

Als dé erkende zorgkamer- en woningontruimingsspecialist hebben wij ons dienstenpakket de afgelopen jaren flink uitgebreid. Onze aanvullende diensten voor woningontruiming Den Haag zijn:

Behang afstomen

Met een behangafstomer halen we het oude behang gemakkelijk voor je weg. Zo hoef je zelf niet uren behang te krabben.

Eindschoonmaak

Veel woningen moeten bezemschoon worden opgeleverd. Daarom heb je de mogelijkheid om een eindschoonmaak bij te boeken.

Grofvuildienst

Inboedel die niet meer bruikbaar is voor de kringloop, bieden wij volgens de richtlijnen aan bij de milieustraat.

Herstelwerkzaamheden

Zijn er gaten die nog even gevuld moeten worden of andere herstelwerkzaamheden? Walther Woningontruiming ontzorgt je graag.

Sleutelservice

Als onderdeel van onze full-service woonontruimingen bieden wij ook een sleutelservice in.

Trap- en vloerbekleding verwijderen

Ook trap- en vloerbekleding verwijderen is voor ons geen probleem tijdens woningontruimingen.
WONINGONTRUIMINGEN ZOALS HET HOORT.

Ontzorgen met een glimlach

Zeg je Walther Woningontruiming, dan zeg je full-service ontzorgen met een glimlach. Want dat is wat we doen. We gaan niet weg voordat de woning volledig naar wens is opgeleverd en zijn stiekem een beetje perfectionistisch.

Specialist

Walther Woningontruiming is een klein familiebedrijf dat specialist is op het gebied van zorgkamer- en woningontruimingen en altijd zorg op maat levert.

Geen verrassingen

Bij ons kom je niet voor verrassingen te staan. Van tevoren komen we langs voor een vrijblijvende offerte, waarna we een vaste prijs opstellen. Geen extra kosten achteraf dus.

7 dagen geopend

Walther Woningontruiming is 7 dagen per week bereikbaar voor woningontruimingen en staat je graag met enthousiasme te woord.

TESTIMONIALS

Klanten aan het woord

Velen gingen je voor en lieten hun woning of zorgkamer ontruimen door Walther Woningontruiming. Benieuwd naar hun ervaringen? Je leest ze hier.

Sander van V. ★★★★★ Ik heb onlangs Walther Woningontruiming ingeschakeld voor het ontruimen van de woning van een goede vriend. Ik ben verrast door de goede, snelle en heldere communicatie en binnen no time was de woning leeg. Keurig schoon opgeleverd en zeer vriendelijke medewerkers.Ik zou ze bij iedereen aanraden!Ronald H. ★★★★★ Zeer professioneel, goede prijs, nette mensen. Komen afspraken prima na en werken snel, netjes en met respect.Monique van der P. ★★★★★ Huis ontruiming van een overvol huis.Ze hebben het heel erg goed gedaan. Heel erg tevreden met het resultaatNatascha V. ★★★★★ Koos en Steffy reageren snel en communiceren duidelijk en transparant. Een afspraak voor een bezichtiging was zo ingepland en de ontruiming verliep vlekkeloos. Het appartement was zo netjes ontruimd dat we er niks meer aan hoefden te doen voor de oplevering. Alles werd door Koos en zijn collega uit handen genomen. We zijn totaal ontzorgd. Heel erg bedankt! 🙏Pan (. ★★★★★ Snel, vriendelijk, begripvol, en niet duur. Het huis van mijn overleden moeder verkeerde in zeer slechte staat, maar was dankzij Walther Woningontruiming in een mum van tijd leeg.Arjen S. ★★★★★ Clearance of premisses. Professioneel bedrijf, goede communicatie, fijne sfeer en goed werk.Bob van der H. ★★★★★ Onlangs een op de 5e etage gelegen woning laten ontruimen door Walther woningontruiming. Door onze een buurman was het bedrijf aanbevolen en we hebben daar geen moment spijt van gehad. Vanaf het eerste contact verliep alles soepel. Het was een flinke klus, maar geheel volgens afspraak werd de woning op zeer professionele wijze (met hulp van verhuislift) leeggemaakt en schoon opgeleverd. De eindinspectie door de verhuurder verliep dan ook zonder problemen.Prima prijs, goede communicatie, grote inzet en nakomen van alle afspraken. Geen verrassingen achteraf, een aanrader!Jeffrey B. ★★★★★ Beste mensen, zit u in de put en weet u uit wanhoop geen raad meer ? depressief doordat uw huis zwaar vervuild of vol staat met rommel. Geen nood neem contact op met het zeer professionele discrete ontruimingsbedrijf walther, daar kunt u direct een offerte opmaken in welke situatie u ook zit.Zij nemen uw last van uw schouders, dat is bij mij ook gebeurt! Discretie ten top zeer professionele mensen met een hart van goud!Koos dikke broederlijke knuffel van mij jullie zijn allemaal heroes!Succes verder met jullie onderneming en zal jullie ten zeerste aanbevelen aan familie en vriendenTineke R. ★★★★★ Een heel prettig bedrijf! Ze hebben zeer vakkundig en snel de woning ontruimd en schoon opgeleverd tegen een nette prijs. Betrouwbaar en prima in communicatie. Echt een aanbeveling waard.Jan J. ★★★★★ Fijn bedrijf, snelle communicatie en duidelijke afspraken die ze volledig zijn nagekomen. Keurig op tijd en de woning/kelderbox geheel ontruimd en alles spik en span opgeleverd. Gewoon top! zeker aan te bevelen.js_loader
walther woningontruiming
FAQ

Veelgestelde vragen

We hebben de meest gestelde vragen alvast voor je op een rijtje gezet. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan even contact met ons op.

Het is noodzakelijk dat je eerst een voorinspectie door de verhuurder laat doen en gebreken en/of eisen op papier laat zetten. Zo weet je precies aan welke voorwaarden jij als huurder moet voldoen om een woning zonder problemen en kosten op te kunnen leveren. Bij koopwoningen is dit niet van toepassing.

Een offerte duurt max 30 minuten. De daadwerkelijke woningontruiming hangt van de hoeveelheid af. Wij streven er naar een ontruiming binnen 1-2 dagen af te hebben.

Ja, wij zijn volledig verzekerd. Mocht er schade ontstaan door ons toedoen tijdens woningontruimingen, dan kun je die op ons verhalen.

Ja, wij ontruimen ook alleen zolders, schuren of garages.

Ja, dat is zelfs onze specialiteit.

De oppervlakte van de woning: Walther Woningontruiming rekent geen uurtarief, maar een vaste prijs per m2.

De toegankelijkheid van de woning: Kunnen wij de vrachtwagen voor de deur kwijt? Is het een portiekwoning met of zonder lift? Moet er een verhuislift aan te pas komen?

Hoeveel grofvuil en niet-verkoopbare meubelen moeten er worden afgevoerd? : Walther Woningontruiming voert het afval bedrijfsmatig af. Hierdoor wordt alles vernietigd en komen gegevens niet op straat terecht. De hoeveelheid afval wordt per kilo berekend. Hiervoor maken wij een inschatting.

Moet de vloerbedekking worden verwijderd en ligt deze vast of los?: Het prijsverschil is groot, ligt het tapijt los of is dit geplakt? Gaat het om vloerbedekking of laminaat? Houd er rekening mee dat laminaat vanwege het gewicht redelijk duur is wanneer je dit bij de milieustraat aanlevert.

Hoeveel inboedel van waarde is er aanwezig?: Walther Woningontruiming brengt kosten in mindering wanneer er waardevolle inboedel aanwezig is die bij ons wordt ingeleverd.

Wij zijn ook actief in: