Huis leeghalen na overlijden

Huis ontruimen na overlijden

Daar wil je nu echt niet over nadenken.

Als je dit leest, ga je vast door een moeilijke periode. Je vader, moeder of naaste is net overleden. Iets waar je nu helemaal niet over na wil denken. Je hebt tijd nodig om te rouwen, maar die krijg je nu niet echt. Walther Woningontruiming is gespecialiseerd in het (spoed)ontruimen van woningen en zorgkamers en staat voor het ontzorgen van deze lasten. 

Ontruiming met zorg

Onze ontruimingsspecialisten gaan tijdens de ontruiming zorgvuldig om met de woning en inboedel.

Servicegericht

Snelle, duidelijke en transparante communicatie. 7 dagen per week beschikbaar voor ontruimingen.

Huis ontruimen na overlijden
jaar ervaring
0
Inboedel leeghalen na overlijden

Huis ontruimen na overlijden: wie is verantwoordelijk?

Bij het overlijden van een persoon dragen de erfgenamen de verantwoordelijkheid voor het leegmaken van de woning en het afhandelen van bijkomende kosten. Indien er geen testament is, bepaalt de wet dat alleen de echtgenoot, geregistreerd partner en bloedverwanten als erfgenamen worden beschouwd. Mocht jouw dierbare echter een testament hebben opgesteld, dan staat daarin duidelijk vermeld wie de aangewezen erfgenamen zijn.

Vervuilde woning schoonmaken kosten
Gratis huis leeghalen na overlijden

Hoe we dat doen

Kies je voor Walther Woningontruiming, dan kies je voor volledige ontzorging van A-Z. Wij gaan niet weg voordat alles tot in de puntjes geregeld is, we leveren de kamer op naar jouw wensen of die van de huurorganisatie / zorginstelling. Beschik je over een waardevolle inboedel? Dan brengen we die waarde in mindering op de offerte, zo kan het zijn dat de ontruiming gratis wordt. De overige meubels brengen we volgens de richtlijnen naar de milieustraat, omdat we ook het milieu een warm hart toedragen.

01.

Bel of mail ons even voor een gratis prijsopgave. Het enige dat we van je nodig hebben, zijn foto’s van de woning via de mail of WhatsApp.

02.

Op locatie brengen we in kaart wat er precies ontruimd moet worden en maken we een offerte.

03.

We plannen een datum in waarop de (spoed)ontruiming plaats zal vinden, uiteraard in overeenstemming met jou.

04.

De dag van de ontruiming is aangebroken. De woning opruimen gebeurt bijna altijd binnen 1 dag.

Offerte aanvragen

Al vanaf € 250 euro

Kies je voor Walther Woningontruiming, dan kom je achteraf niet voor vervelende kosten te staan. Beschik je over een waardevolle inboedel? Dan brengen we die waarde in mindering op de offerte. Binnen een korte periode ontruimen we jouw woning of kamer op een professionele, efficiënte en respectvolle wijze. 

TESTIMONIALS

Klanten aan het woord

Velen gingen je voor en lieten hun woning of zorgkamer ontruimen door Walther Woningontruiming. Benieuwd naar hun ervaringen? Je leest ze hier.

geer P.
Whalter is een aanrader! Ze zijn betrouwbaar, werken keihard, en doen wat ze beloven. Vanaf het eerste contactmoment waren ze begripvol en snel. Alles werd met zorg geregeld. Uitstekende service: snel, efficiënt en klantvriendelijk. Voor toekomstige diensten ga ik zeker weer naar Whalter.
Reactie van de eigenaar: Super bedankt voor de leuke recensie.
Anita T.
Wat een super bedrijf! Top, Vandaag in 1 dag het huis van mijn moeder leeggehaald. En keurig opgeleverd. Echt heel blij mee
Reactie van de eigenaar: Graag gedaan. Bedankt voor de sterren. Groetjes koos.
Joris H.
Graag wil ik een recensie achterlaten op jullie site met onderstaande tekst. Echt heel blij met jullie. Nogmaals dank.Voor het ontruimen en verhuizen van mijn moeder hebben wij koos Walther ingeschakeld. Kort gezegd: echt top. Fijn dat koos meedenkt en in alle rust problemen oplost. Fijn dat iemand, in de voor ons hectische tijd, steun en hulp biedt. Bedankt. Mvg Joris
Reactie van de eigenaar: Super bedankt voor de leuke recensie! Groeten koos.
Lies S.
Na de opname van onze moeder/schoonmoeder in een verpleeghuis zochten wij een betrouwbaar ontruimingsbedrijf dat ons zou kunnen helpen met het ontruimen van haar overvolle woning.We zagen de website van Walther Woningontruiming, een mooi zelfstandig en kleinschalig bedrijf. Dit sprak ons meteen erg aan, mede omdat zij alles goed scheiden en nog bruikbare spullen een herbestemming geven.Koos Walther is een bijzonder vriendelijke, flexibele man die goed meedenkt en soepel communiceert. De offerte vooraf was duidelijk en prima qua prijs. Achteraf zijn geen extra kosten berekend terwijl het best een fikse klus was. Koos en zijn mensen hebben het huis snel en professioneel ontruimd en opleverklaargemaakt voor de verhuurder. Dit heeft ons echt enorm ontzorgd en daar zijn wij hen zeer dankbaar voor.Het is een Topbedrijf! Echt een aanrader als je ontzorgd moet worden bij het leegruimen van een woning. Dank je Koos en collega’s!
Reactie van de eigenaar: Super bedankt voor de leuke recensie. Groetjes koos.!
Annemiek V.
Aanrader! Betrouwbaar! Doen wat ze beloven in hun folder. Ben blij dat ik ze heb ingeschakeld voor best een grote ontruiming, dit is pas echt ontzorgen. Werken keihard in een gezellig team en weten wat ze doen. En ook nog eens het hele huis stofzuigen na de ontruiming! Dat is pas service.Ik ben dus een zeer tevreden klant!
Reactie van de eigenaar: Super bedankt voor de leuke recensie! Groetjes koos.
Dennis van den B.
Wat een top bedrijf! Vanaf het eerste contact tot de laatste spijker uit de muur hebben Koos, Steffy en hun team ons volledig ontzorgd bij het ontruimen van een woning na overlijden. In een periode waarin er heel veel op je af komt was dat heel prettig. Ze zijn snel, flexibel en uiterst servicegericht. Eerst werd er een heldere offerte opgesteld en duidelijk uitgelegd hoe zij te werk gaan. De ontruiming van de woning en twee kelders was tot in de puntjes geregeld. Ze houden je continue op de hoogte van het verloop. Alles werd keurig schoon opgeleverd volgens afspraak. Wij zijn erg tevreden over dit bedrijf!
Reactie van de eigenaar: Super bedankt voor de leuke recensie! Groetjes koos.
Wiecher van V.
Brand schoon op geleverd zoals was afgesprokenNiemand heeft last gehad van de ontruiming en t was toch op de vijfde etageGroet wiecher
Reactie van de eigenaar: Bedankt voor de recensie. Graag gedaan. Groetjes koos.
Mark H.
Wij hadden na een verhuizing een woning met achtergebleven ongewenste spulletjes en meubilair; maar geen tijd en energie om deze netjes af te voeren. We zijn op een snelle, plezierige en bovenal professionele wijze in deze situatie geholpen door Walther Woningontruiming.Over de communicatie vooraf, tijdens en ná de ontruiming ben ik zeer tevreden; evenals de manier waarop er wordt gewerkt. Afspraken worden nagekomen en het gevoel dat het goed komt is zonder meer terecht gebleken. Als klap op de vuurpijl worden de afgevoerde spullen duurzaam verwerkt en waar mogelijk zelfs hergebruikt.Ontruimingen zijn meestal stressvol en een nodig kwaad; Koos en zijn team hebben dit gevoel voor ons tot een minimum weten te beperken... nogmaals dank daarvoor.
Reactie van de eigenaar: Super bedankt voor de leuke recensie Mark! Groetjes koos.
Robbie M
Superbedrijf! Vriendelijk, netjes, prettige communicatie. En bovenal, keurige manier van werken. Ik beveel Walther Woningontruiming aan iedereen aan!
Reactie van de eigenaar: Super bedankt voor de leuke recensie! Succes met je nieuwe woning. Groetjes koos.
leo V.
Fijn bedrijfPersoonlijk en houd zich aan de afspraak📆
Reactie van de eigenaar: Bedankt voor de recensie! Groetjes koos.
js_loader