De kosten van bezemschoon opleveren

De kosten verschillen per woning

Dagelijks worden wij benaderd met de vraag wat de bezemschoon opleveren kosten zijn bij Walther Woningontruiming Zoetermeer, Delft, Den Haag en Rotterdam. Op zichzelf een logische vraag, want wij vinden het vanzelfsprekend dat je van tevoren wilt weten met welke kosten je rekening moet houden. 

Het opstellen van een offerte

Afspraken, kwaliteit en transparantie staan bij Walther Woningontruiming Delft Den Haag Rotterdam Zoetermeer centraal. Om deze reden komen wij voor het opstellen van een maatwerk offerte altijd vrijblijvend op afspraak bij je langs. Wanneer wij alles in kaart hebben gebracht weten wij de omvang van de inboedel die verwijderd dient te worden en kunnen wij je precies vertellen wat de bezemschoon opleveren kosten zijn. Wanneer de inboedel een significante meerwaarde vertegenwoordigt brengen wij die in mindering.

Werkwijze

Wanneer je akkoord gaat met de bezemschoon opleveren kosten wordt in overleg met jou een afspraak gemaakt wanneer de woningontruiming kan plaatsvinden. Op de afgesproken datum worden de werkzaamheden door ons familiebedrijf uitgevoerd. Als de ontruiming is afgerond nodigen wij je uit om deze aansluitend goed te keuren, want onze mensen gaan pas weg wanneer de klus naar volle tevredenheid is geklaard. Goederen die een 2e leven verdienen leveren wij bij ‘bevriende’ kringloopcentra aan, zodat mensen met een beperkte beurs hier nog vele jaren plezier van kunnen beleven. Inboedel die niet hergebruikt kan worden leveren wij volgens de milieurichtlijnen aan bij de milieustraat. Deze kosten komen voor rekening van Walther Woningontruiming. Zo kun je ervan verzekerd zijn, dat deze niet gedumpt wordt op plaatsen waar deze niet voor bestemd zijn.

Wil je weten wat de exacte kosten zijn?

Neem dan voor een vrijblijvende maatwerk offerte contact met ons op en bel bij voorkeur telefoon: 085-060 96 66. U kunt ons 7 dagen per week telefonisch benaderen. Een e-mail sturen mag natuurlijk ook naar info@waltherwoningontruiming.nl

Recente blogs

Huisontruiming; snel en discreet

Huisontruiming, snel en discreet

De voordelen van een huisontruiming Een huisontruiming kan niet alleen snel en discreet gebeuren, maar heeft nog diverse andere voordelen. Wanneer er een woningontruiming moet

Lees verder »