Huisontruiming, snel en discreet

Huisontruiming; snel en discreet

De voordelen van een huisontruiming

Een huisontruiming kan niet alleen snel en discreet gebeuren, maar heeft nog diverse andere voordelen. Wanneer er een woningontruiming moet plaatsvinden, is dit vaak geen fijne aangelegenheid. Het kan zijn dat je dierbare overleden is en het huis ontruimd moet worden, je naar een seniorenwoning verhuist of er om andere redenen een huisontruiming dient plaats te vinden. Een specialist voor de huisontruiming inschakelen is dan zeker aan te raden. Wij vertellen je graag wat de voordelen van een huisontruiming door een specialist zijn.

Minder emotionele lasten

Stel dat er bijvoorbeeld sprake is van het overlijden van een dierbare, dan zal het uitbesteden van de ontruiming ervoor zorgen dat je minder emotionele lasten ervaart. Uiteraard zoek je vooraf zelf uit wat je wel en niet wilt houden, maar je doet de ontruiming niet zelf. En dat is heel prettig, want het kan zowel lastig als confronterend zijn om bij een overlijden zelf de woning te ontruimen.

Snel een huis leeg

Het kan zijn dat je behoorlijk wat spullen om je heen verzameld hebt. Als je dit allemaal moet opruimen en ergens anders naartoe moet brengen, kan dit je een hoop tijd kosten. Zeker als je dit helemaal zelf moet doen. Ook levert het je weinig op. Je wilt verder naar je eventuele nieuwe woning en je oude woning achter je laten. Om jezelf tijd en moeite te besparen, kun je beter een ontruimingsbedrijf inzetten. Zo kun je je energie volop in je nieuwe woning stoppen en hoef je je geen zorgen te maken om het ontruimen van je oude woning.

Je hoeft niets schoon te maken

Wat ook heel fijn is aan het inschakelen van een ontruimingsbedrijf, is dat je niets hoeft schoon te maken. Als je naar een andere woning gaat, zal je deze eerst schoon willen maken voor je al je spullen erin zet. Het is dan vervelend als je eerst nog je andere woning schoon moet maken. Een ontruimingsbedrijf kan dit schoonmaakwerk uit handen nemen. Zo is de woning klaar om opnieuw opgeleverd te worden en kun jij je geheel op je nieuwe woonplek richten.

Je behoudt de spullen die je wilt houden

Als je een ontruimingsbedrijf inschakelt, betekent dit zeer zeker niet dat al je spullen weggegooid zullen worden. Je kiest zelf uit welke spullen je wilt houden en kunt bijvoorbeeld ook aangeven of meubels gedemonteerd moeten worden. Zorg er altijd voor dat duidelijk is voor het ontruimingsbedrijf welke meubels waar mee naartoe moeten en wat weg kan. Dit kun je doen door de meubels en spullen te labelen.

Een huisontruiming nodig? Neem direct contact op met Walther Woningontruiming via 085-060 96 66. Een e-mail sturen mag natuurlijk ook naar info@waltherwoningontruiming.nl

Recente blogs

Huisontruiming; snel en discreet

Huisontruiming, snel en discreet

De voordelen van een huisontruiming Een huisontruiming kan niet alleen snel en discreet gebeuren, maar heeft nog diverse andere voordelen. Wanneer er een woningontruiming moet

Lees verder »