Huis ontruimen in ruil voor inboedel

Een nauwkeurige en professionele woningontruiming

Walther Woningontruiming is al ruim tien jaar werkzaam op het gebied van woningontruiming. Zeven dagen per week staan wij voor je klaar voor de ontruiming van jouw huis, appartement of seniorenflat. De ontruiming verloopt op een professionele en begripvolle manier.

Aangezien iedere woning anders is, wordt er een offerte op maat gemaakt voor de betreffende woning. De woning ontruiming kan zeven dagen per week plaatsvinden in de regio’s Delft, Den Haag, Rotterdam en Zoetermeer.

Een tweede leven voor je spullen

Het huis ontruimen in ruil voor inboedel is een veel gekozen optie. Hierbij wordt de woning gratis, op een vakkundige en snelle manier, leeggehaald in ruil voor de inboedel in het huis.

De voordelen zijn dat jij je niet druk hoeft te maken over het verslepen van de spullen of over wie welke spullen krijgt. Walther Woningontruiming neemt al deze zorgen en stress, die bij een woningontruiming komen kijken, van je over. Wij staan zeven dagen per week voor je klaar. Ook in het weekend, wanneer de woningontruiming plaatsvindt in de regio’s Delft, Rotterdam, Zoetermeer en Den Haag.

Wanneer blijkt dat de waarde van de inboedel kostendekkend is voor de ontruiming van de woning of seniorenflat, is dit een geschikte optie voor jou. Wij zorgen er vervolgens op een zorgvuldige manier voor dat de inboedel een goed tweede leven krijgt.

Geen zorgen voor jou

Wij denken graag met je mee. Walther Woningontruiming biedt naast huis ontruimen in ruil voor inboedel ook aanvullende diensten aan. Denk hierbij aan bijvoorbeeld behang afstomen, herstelwerkzaamheden of het verwijderen van trapbekleding.

Bij huis ontruimen in ruil voor inboedel, ben jij verlost van al jouw zorgen. De dozen die tot de nok toe volstaan met spullen hoef je niet meer uit te zoeken, te sorteren of weg te brengen. Alles wordt voor jou geregeld. Op een zorgvuldige en nauwkeurige manier.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor huis ontruimen in ruil voor inboedel, neem dan contact met ons op via het telefoonnummer: 085-0609666 of door een e-mail te sturen naar info@waltherwoningontruiming.nl .Wij staan zeven dagen per week voor je klaar in de regio’s Delft, Rotterdam, Den Haag en Zoetermeer.

Recente blogs

Huisontruiming; snel en discreet

Huisontruiming, snel en discreet

De voordelen van een huisontruiming Een huisontruiming kan niet alleen snel en discreet gebeuren, maar heeft nog diverse andere voordelen. Wanneer er een woningontruiming moet

Lees verder »